شقاق (فیشر) ترک و یا زخمی است که در مقعد ایجاد می شود. این ترک بسیار دردناک است و اغلب با خون ریزی همراه است. علت ایجاد این بیماری در افراد، متفاوت می باشد. اما به طور ثابت در اکثر بیماران این مشکل با تغییرات اجابت مزاج از قبیل یبوست و اسهال ایجاد می شود. در برخی از موارد گفته می شود که فیشر در اثر کاهش خون رسانی به ناحیه پشت مقعد ایجاد می شود چرا که این شقاق در ناحیه ی خلفی مقعد بیشتر بروز می کند. از نظر میزان شیوع میان مردان و ن نیز، می توان گفت به طور یکسان است، اما به نسبت در افراد بالغ بیشتر مشاهده می گردد.

مراقبت های پس از درمان

بسته به نوع شقاق روش های درمان آن نیز متفاوت می باشد. در برخی از موارد شقاق را می توان به وسیله درمان های خانگی برطرف کرد. اگر به تازگی دچار شقاق شده اید و در مرحله حاد آن قرار دارید، با استفاده از رژیم غذایی حاوی مواد غذایی فیبردار مانند کلم، کاهو، خیار، میوه جات، خاکشیر، انجیر خشک که آب انداخته شده است و یا دارو هایی مانند پسیلیوم، شربت لاکتولوز یا شربت منیزیم می توان از ابتلا به شقاق مزمن جلوگیری به عمل آورد. هم چنین به مراجعه به پزشک و دریافت یک نسخه ی دارویی می توان این بیماری را کنترل نمود. نشستن در آب ولرم نیز می تواند کمک کند. اما اگر هیچ یک از نسخه ها جواب ندهد و دچار فیشر مزمن شده اید باید یکی از روش های عمل جراحی و یا لیزر را انتخاب نمایید. با جراحی قسمتی از اسفنکتر داخلی جدا می شود ودر نتیجه، فشار استراحت اسفنکتر کاهش یافته و زخم ترمیم می شود. با این روش در اغلب موارد فرد دچار بی اختیاری در مدفوع و گاز می شود. در ادامه با درمان فیشر به وسیله لیزر آشنا خواهید شد.
درمان شقاق با لیزر 
لیزر در هر دو نوع شقاق قابل استفاده است. برای شقاق حاد از لیزرهای با توان پایین استفاده می شود. هفته ای ۲ تا ۳ جلسه و در مجموع تا ۱۲ جلسه این کار می تواند ادامه داشته باشد. برای درمان شقاق پیشرفته یا مزمن از لیزرهای با توان بالا استفاده می شود. با این روش زخم شقاق و زایده پوستی آن برداشته می شود و عمل اسفنکتروتومی انجام می شود. از مزایای استفاده از لیزر در این عمل این است که برخلاف جراحی، هنگام عمل به بافت اطراف صدمه نمی زند و فرد دچار بی اختیاری در دفع مدفوع نمی شود. چنانچه فرد بیمار دچار سایر بیماری های مقعد باشد به طور همزمان می توان آن را درمان کرد. احتمال ابتلا به بیماری های ویروسی در این روش به صفر می رسد. عمل به صورت سرپایی می باشد و فرد پس از استراحت کوتاهی به زندگی طبیعی خود بازمی گردد. از سایر مزایای این روش عدم نیاز به بیهوشی است. هم چنین نسبت به جراحی باز، پس از عمل درد کمتری احساس می شود.
منبع: شقاق و درمان آن با لیزر


مجله پزشکی بیماری های مقعد شقاق ,درمان ,های ,توان ,عمل ,روش ,می شود ,می توان ,این روش ,ایجاد می ,درمان شقاقمنبع

بیماری بواسیر(هموروئید) چیست؟ علائم و نشانه ها و روش های درمان

روش های درمان سریع و فوری درد بواسیر یا هموروئید

فیستول چیست؟ درمان فیستول با لیزر

کیست مویی و درمان آن با لیزر

شقاق چیست؟ درمان شقاق با لیزر زیر نظر پزشک

درمان بواسیر (درمان هموروئید) با لیزر

بواسیر داخلی و خارجی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سختی گیر شاهین اردبیل پروژه.پایان نامه.مقاله.پژوهش.نمونه سوالات معرفی کالا فروشگاهی samsungmobileaccessorie مرکز چاپ پوستر دیواری اطلاعات کاربردی روزمره مالی ناشناخته ها server معرفی کالا فروشگاهی